Inscripció casal d’estiu 2023

Ja estan obertes les inscripcions pel casal d’estiu 2023!

Aquest any us proposem un casal musical d’estiu adaptat a diferents edats i necessitats, que combina l’aprenentatge musical i creatiu amb activitats a l’aire lliure. L’estiu és una bona oportunitat per cultivar la música. D’una manera distesa volem potenciar la creativitat, l’expressió artística, emocional i anímica dels nens/es i joves a través del joc i l’experimentació.
 
Per a l’alumnat de 3 a 10 anys realitzarem tota mena d’activitats musicals adaptat a la franja d’edat, com tallers de sensibilització musical, descoberta d’instruments, Combos, etc. A més, tots els infants gaudiran de la música i pintura, de tallers de manualitats i ball, ens refresquem fent jocs d’aigua, anirem un dia a la platja, al museu Caixaforum i al museu de la música.
 
Per a l’alumnat de 11 a 14 anys Aprendrem les regles bàsiques de la composició musical amb l’objectiu de crear el nostre propi single. Ens endinsarem en el món de la producció, supervisant tot el procés; mescla, masterització, etc. del nostre single. Culminarem el nostre projecte a l’estudi de gravació NACION FUNK https://www.nacionfunkestudios.com/ on enregistrarem el nostre single.
 

Últims Posts