Escola de Música Àngels Casas - EMAC

Història

L’Escola de Música Àngels Casas (EMAC)

L’Escola de Música Àngels Casas (EMAC) es va fundar l’any 1982 a càrrec d’Àngels Casas Homs Llicenciada en Piano pel Conservatori Superior de Música de Barcelona i llicenciada en Dansa per l’Institut de Teatre.

L’any 1996 es va iniciar el projecte d’extraescolars de l’EMAC dirigit a escoles de primària, amb la voluntat de vincular el nostre projecte musical amb el seu currículum que integra les competències bàsiques de l’etapa de primària en l’àmbit artístic, apropant així el gust per la música a tots els infants i donant-los la possibilitat de rebre un ensenyament especialitzat tal com s’ofereix a les escoles de música.

l’EMAC està vinculat a 15 centres d'ensenyament

Actualment, l’EMAC està vinculat a 15 centres d’ensenyament del districte de Sant Martí i a diversos projectes musical i socials de l’entorn (centre cívics, biblioteca i l’Auditori), arribant així a un miler d’alumnes de totes les edats.

L’objectiu principal de la nostra escola és que l’aprenentatge de la música sigui significatiu i satisfactori en tot moment. És per això que l’EMAC centra la diversitat dels seus ensenyaments en les seves agrupacions musicals. Orquestres, Big Bands, Combos i Corals són l’eix vertebrador de l’escola per tal d’aconseguir que tots els aprenentatges musicals de l’alumnat culminin en la pràctica en grup, vinculant així el fet musical amb el social.

La finalitat de la nostra tasca pedagògica és la d’oferir un ensenyament musical de qualitat i divers quant a nivells i estils per tal que l’alumnat pugui gaudir de la música i aprofundir en les diferents disciplines des dels seus propis interessos.

VINE A CONEIXE’NS

T'oferim les millors facilitats per a l'aprenentatge

QUI SOM

Segueix-nos