Casals d’estiu

Casals d’estiu

L’estiu és una bona oportunitat per cultivar la música, és per això que durant el juliol, proposem un casal musical d’estiu adaptat a diferents edats i necessitats, que combina l’aprenentatge musical i artístic amb activitats a l’aire lliure.

Amb els infants de cicle infantil i primària pretenem, d’una manera distesa, potenciar la sensibilització musical, la creativitat i l’expressió artística, emocional i anímica. A través d’un fil conductor, les activitats giraran entorn de cançons, danses, descoberta d’instruments, interpretació de peces amb instruments de petita percussió, etc. També gaudiran de tallers de manualitats artístiques, sortides a espais relacionats amb la música i activitats de lleure i jocs d’aigua al parc a l’hora d’esmorzar.

Per l’alumnat de més edat, proposem un casal que doni l’oportunitat de conèixer i endinsar-se en el món de la creació. Les activitats estaran centrades en la composició de temes propis, incidint en els elements tècnics que es necessiten, així com en el perfeccionament del propi instrument, etc. També es donarà importància al procés de gravació i producció, el qual tindrà lloc a un estudi de gravació.