Casal petits i joves

Ja estan obertes les inscripcions pel casal d’estiu 2024!

Us proposem un casal musical d’estiu adaptat a diferents edats i necessitats, que combina l’aprenentatge musical i creatiu amb activitats de lleure. D’una manera distesa volem potenciar la creativitat, l’expressió artística, emocional i anímica dels nens/es i joves a través del joc i l’experimentació.

Per a l’alumnat de 3 a 10 anys realitzarem tota mena d’activitats musicals adaptades a la franja d’edat, com tallers de sensibilització musical, descoberta d’instruments, Combos, etc. A més, tots els infants gaudiran de tallers de manualitats i ball, d’una tarda de cine i ens refrescarem fent jocs d’aigua i anant a la platja. També farem sortides de tot el dia a diversos llocs relacionats amb la música.

Per a l’alumnat de 11 a 14 anys aprendrem les regles bàsiques de la composició i producció musical, perquè tinguin coneixements bàsics per poder realitzar les seves pròpies composicions en un futur. Finalment, culminarem el nostre projecte a l’estudi de gravació NACIÓN FUNK, on enregistrarem el single que haurem creat durant tota la setmana. Descobrirem tot el procés de creació d’un single en un ambient professional.

Últims Posts