Inscripció Curs 2022-2023


Informació d’inscripció i Normativa

 1. Inscripció i matrícula. Les inscripcions es realitzen a través de la nostra pàgina web, www.estudicasas.com. La matrícula és anual, l’import és de 78€ i tot l’alumnat l’ha d’abonar. Els i les alumnes que cursin un instrument en un dels instituts o escoles on impartim classes de música, només pagaran el 50% de l’import. Un cop pagada la matrícula, l’import no es retornarà.
 2. Abonament de quotes. Les quotes es poden abonar de les següents maneres:
 • Domiciliació bancària, caldrà omplir el full d’autorització SEPA. Els rebuts es giraran a principi de mes. Els rebuts retornats tindran un recàrrec de 4€. Podeu consultar els vostres rebuts accedint a la plataforma Gwido amb el vostre usuari i contrasenya.
 • Efectiu, la quota s’haurà d’abonar a principis del mes.
 1. Calendari i horari. Les classes s’iniciaran el 5 de setembre de 2022 i finalitzaran el 27 de juny de 2023. L’Emac es regeix pel calendari escolar pel que fa a festivitats i períodes de vacances.
 • Les classes en dia festiu, per malaltia de l’alumne o altres motius, no es recuperen. En cas de falta del professorat, sempre s’intentarà enviar un professor/a substitut per no fer canvis d’horaris.
 • Quan l’alumne/a no pugui assistir a les classes cal que aviseu a secretaria 932504901 o via mail general.emac@gmail.com
 1. Baixes. Per donar-se de baixa d’una o de totes les activitats que estigueu realitzant caldrà que envieu un correu a general.emac@gmail.com abans del dia 20. A partir d’aquest dia ja s’haurà donat l’ordre de cobrament del rebut del mes següent. No s’acceptaran baixes el mes de juny.
 2. Material. Cal que tots els alumnes portin tot el material necessari per a la classe (llibres, llibreta, instrument, jacks…)
 3. Lloguer d’Instruments. L’escola disposa d’un servei de lloguer per facilitar l’accés a l’estudi d’un instrument. Podeu obtenir més informació a la secretaria de l’escola o enviar un correu electrònic a: lloguerinstruments.emac@gmail.com
 4. És important que aneu consultant la nostra web www.estudicasas.com i el taulell d’informació de l’escola, ja que hi ha notificacions que poden ser del vostre interès.

Quedem a la vostra disposició per qualsevol consulta

Salutacions

EMAC

Ho entenc, ho accepto i vull inscriure’m