Inscripció Curs 2019-2020


INSTRUCCIONS INSCRIPCIÓ CURS 2019-2020

  1. Calendari
  • Les classes s’iniciaran el 16 de setembre de 2019 i finalitzaran el 26 de juny de 2020. Les classes en dia festiu, per malaltia de l’alumne o altres motius, no es recuperen. En cas de falta del professorat , sempre s’intentarà enviar un professor/a substitut per no fer canvis d’horaris.

 

  1. Quan l’alumne/a no pugui assistir a les classes cal que aviseu a secretaria 932504901 o via mail general.emac@gmail.com

 

  1. Pagament. Els rebuts es giraran a principi de mes, sent 10 mensualitats les que rebreu de setembre a Juny, el setembre es cobrarà la meitat de la quota i d’octubre a Juny la mensualitat sencera.

 

  1. Baixes. Les baixes s’han de comunicara abans del dia 20 del mes en curs, via mail a general.emac@gmail.com. No s’acceptaran baixes al mes de Juny.

 

  1. El llenguatge musical és obligatori per a tots aquells alumnes que fan instrument individual, concretament des d’Iniciació I fins a Llenguatge musical 4rt.

 

  1. Iniciem un grup nou d’Harmonia Moderna. Per accedir al curs d’Harmonia Moderna és obligatori haver cursat llenguatge musical 4rt.

 

  1. Material: Cal que tots els alumnes portin a classe tot el material necessari per la classe. (llibre, llibreta, instrument, jacks…)

 

  1. Es important que aneu consultant la nostra pàgina web; estudicasas.com i el taulell d’informació de l’Escola, ja hi que hi ha notificacions que poden ser del vostre interès.

 

  1. Lloguer i Préstec d’Instruments: Podeu consultar, comprar o llogar instruments a través del nostre centre EMAC, cal que us poseu en contacte amb l’Esteve: lloguerinstruments.emac@gmail.com

 

Quedem a la vostra disposició per qualsevol consulta

Salutacions

EMAC

 

Aquesta informació està disponible en pdf aquí i aqui.

No ho accepto

Entenc tot això, ho accepto i vull inscriure’m