Sons de la infància


La música és un mitjà de comunicació i una de les expressions més genuïnes de l’éssser humà. El cos en moviment, la respiració, la veu, els patrons rítmics…són expressions que des de ben petits ens permeten comunicar-nos. La música és un llenguatge que ajuda a coordinar, a adquirir consciència d’un mateix i de l’entorn, a apendre a relacionar-se amb l’adult i amb els seus iguals i, sobretot, una eina molt valuosa per a ajudar en el desenvolupament tant cognitiu, motriu, emocional i social dels insfants.

 

La música és el verdader llenguatge universal

                                                         -Carl Maria von Weber-

 

Les sessions de música per a nadons estan pensades com un espai per compartir entre pares, mares, fills i educadors. Els pedagogs proporcionen un canal i una guia per a les activitats, on els verdaders educadors són els pares, de qui els infants aprenen més, i més ràpid. A través del joc i la pròpia experimentació, els infants comprenen i assimilen diferents conceptes tant musicals (ritme, melodia…) com socials (respecte pels altres, escoltar, comunicació amb el grup, hàbits quotidians…).

Per això, la participació activa de l’acompanyant adult és la base pel correcte desenvolupament de la classe i de les habilitats del nadó. Com deia Edmund Burke, ningú comet més error que aquell que no fa res perquè només pot fer una mica.

 

Informació d’hivern 2019 (pdf) i el poster 2019 (png).

Informació general (pdf)